KEUKENS

Page

Keukens

Tijden veranderen. De keuken is het hart van het huis geworden. De plek om samen de dag door te nemen, lekker te koken en even bij te komen van de dag. 

Keukenhof van Holten en Twente denken graag met u mee om van uw keuken uw eigen droomkeuken te maken. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Onze adviseurs denken graag in mogelijkheden.  

Kies een stijl die bij u past, waar u zich goed bij voelt. Modern, landelijke of een handgeschilderde keuken? Eigenlijk is alles mogelijk. Samen met onze eigen ontwerpers plannen wij de keuken van uw dromen. 

Qua inbouwapparatuur zijn onze hoofdmerken; Miele, Gaggenau, Siemens, NEFF, Sub-Zero & Wolf, GutmannLiebherr, Steel, Pitt Cooking, Quooker en Floww

Kijk rond op onze website en ontdek wat er mogelijk is. Doe ideeën op via Pinterest en like onze Facebookpagina. Zo blijft u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen. Nieuwsgierig wat de mogelijkheden voor uw keuken zijn?
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs.

 

Keuken impressies

keukenhof-van-holten-keuken-woonkeuken-maatwerk-design-modern-eiken-handgeschilderd-1 keukenhof-van-holten-keuken-woonkeuken-maatwerk-design-modern-1 keukenhof-van-holten-keuken-woonkeuken-maatwerk-design-modern-eiken-1 keukenhof-van-holten-keuken-woonkeuken-maatwerk-design-eiken-modern-corian-2 keukenhof-van-holten-keuken-woonkeuken-maatwerk-design-eiken-modern-greeploos-1 keukenhof-van-holten-keuken-woonkeuken-maatwerk-design-eiken-3 keukenhof-van-holten-keuken-woonkeuken-maatwerk-design-eiken-1