Het Amerikaansemerk Sub-Zero is het merk op het gebied van koel- en klimaatkasten. De oprichter en ontdekker van Sub-Zero Mr. Bakke, ontwierp de eerste koeling met het doel om -18 graden Celsius en 0 graden Fahrenheit, letterlijk sub-zero te blijven voor het koelen van de insuline van zijn zoon.

Door het ontwerp van deze vrijstaande koelkast veranderde niet alleen de manier van koelen, maar ook de manier van het ontwerpen en plannen van keukens.

Naast vrijstaande koelkasten ontwerpt en produceert Sub-Zero ook inbouw koelkasten, wijnklimaatkasten en side-by-side koelkasten.

Door de toepassing van het ‘dual refrigeration system’ blijven producten als groenten en fruit langer vers en bevroren producten nog langer houdbaar. Alle koelkasten van Sub-Zero beschikken over de unieke microbiologisch luchtzuiveringssysteem, ontwikkeld door NASA. Dit systeem ververst de lucht in de koelkast elke 20 minuten, waarbij bacteriën en schimmels en natuurlijke gassen worden verwijderd.

Kortom: de koelkasten en koelsystemen van Sub-Zero maken het verschil op het gebied van koelen maar zeker ook op het gebied van tijdloos design.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een Sub-Zero koelkast in uw nieuwe of bestaande keuken?
Bel of kom langs in onze showroom in Holten. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Klik hier voor onze contactpagina.